Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

Sobre manuals bÓsics per a les eleccions generals i instruccions prÓctiques

emylse | 27 Novembre, 2007 21:14

Llegint els blogs d'uns amics no puc evitar tornar al tema de les eleccions generals.

Sobre manuals bàsics, em limit a recomanar aquest. Crec que reflecteix bastant bé la posició d'EU-EV, manifestada ja públicament.

Sobre les instruccions pràctiques per a les generals, s'estan donant moltes aquests dies, diverses i en ocasions contradictòries. Està clar, però, que quan més es tardi a prendre decisions, més dificultós serà consolidar i enfortir els projectes polítics per a les generals, i aconseguir rompre, o al menys tenir l'oportunitat de debilitar un mica, el bipartidisme de PP i PSOE.

Pens que hi ha dues passes que no ens podem botar ni perdre de vista:

  • La decisió, sigui la que sigui, ha de ser ja. No ho podem decidir a quatre dies de les eleccions sinó, sigui el que sigui el que es decideixi, fracassarà amb molta probabilitat.

 (Segueix)

Sobre l'Escola de Xeremiers, Flaviol i TamborÝ

emylse | 26 Novembre, 2007 11:06

 
A arrel d'uns comentaris remesos per "Desde el crematorio con amor" sobre el tema de l'Escola de Música de Xeremiers, flaviol i tamborí de l'Ajuntament de Palma, aquí va una contestació en forma d'article a més del darrer comentari d'aquesta persona:
 (Segueix)

El PP es queda sense idees!

emylse | 23 Novembre, 2007 18:18

 
Està clar que al PP se li han acabat les idees. Malgrat el lema d'IU a les passades eleccions municipals i autonòmiques no era excessivament original que diguem, menys original és encara copiar-lo al cap de mig any.

Al comunicat de premsa fet avui per IU Federal, és mostra la total disposició de la formació a ajudar al partit de Mariano Rajoy “a millorar també el seu programa electoral en el cas de que maqui de idees i mitjans econòmics o humans per conectar amb la majoria de la ciutadania”.

 (Segueix)

Esquerra "exclou" a EU per a les generals?

emylse | 19 Novembre, 2007 22:03

Quatre notes ràpides sobre les generals a arrel de les declaracions de Lladó sobre la postura d'Esquerra:

- UM té poc de nacionalista i gens de progressista.

- Ja és difícil defensar el fet de governar amb UM, com per damunt ser capaços de defensar el fet d'anar plegats a les eleccions (per descomptat el mèrit que té Esquerra podent-lo defensar).

- Lladó ha fet unes declaracions on afirma que els únics partits que poden reclamar més autogovern i progrés per a Balears són aquells que “no tenen la hipoteca de tenir la seva seu a Madrid”. M'agradaria que recordàs el que va votar UM sobre l'estatut de les Illes i el que va votar EU-EV.

- EU no és un partit hipotecat per la seva seu federalista i d'àmbit estatal a Madrid, igual que pens que Esquerra no deu anar cada pic que ha de decidir alguna cosa a la seva hipotecada seu a Barcelona ( o si?).

 (Segueix)

La censura espanyola

emylse | 19 Novembre, 2007 18:00

El sociòleg xilè Marcos Roitman, professor titular d'estructura social d'Amèrica Llatina de la Universitat Complutense de Madrid, ha denunciat en la seva columna habitual del periòdic mexicà La Jornada que el vicedegà de la Facultat de Filosofia i Lletres en la qual desenvolupa la seva labor docent va impedir personalment la celebració d'un acte sobre Veneçuela per 'no ser oportú' després de l'espantada real en el Cim Iberoamericà de Santiago de Xile.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS