Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

Marina Sans ha de dimitir

emylse | 31 Gener, 2009 09:29

Sembla mentida que a hores d'ara Marina Sans encara sigui regidora. Ahir el Bloc per Palma demanava la dimissió de la regidora popular després de que des del Govern de Cort i el Partit Popular es digués amb el retorn del doblers el tema estava resolt.

El regidor d'Hisenda confirmava el pagament per part de l'empresa pública funerària de vuit o nou viatges de familiars de la regidora popular Marina Sans, per un valor de 6800€, confirmant a la vegada la falsedat del doble pagament apuntat pels responsables del Partit Popular.

Així queda en evidència la utilització de fons públics per a interès particular, que tant per la quantia com per com es perllonga en el temps (entre 2004 i 2007), queda clar que no pot tractar-se d'una errada administrativa ni puntual.

Aquest és doncs, el segon cas de regidors del passat govern municipal que s'aprofinten de la seva posició política en benefici personal, emprant recursos de tots pel seu propi interès. I és més que evident que no basta tornar el doblers quan te enxampen, ni que com la quantia no era milionaria no passa res. Marina Sans ha de dimitir.

Si Catalina Cirer deia que no era la mare de Rodrigo de Santos per saber què feia, si ara resulta que pagar durant tres anys viatges de familiars amb els doblers de tots és una errada, la pregunta és quin tipus d'equip de govern tenia Cirer i quin control exercia sobre el mateix.

Si ja fa temps que es demana la responsabilitat de Matas pels diferents casos de corrupció a la passada legislatura, s'ha de començar a demanar també la responsabilitat política d'una batlessa que no s'assabentaba del que robaven el seus regidors.

Esper que al proper plenari Marina Sans no hi sigui al Ple, em causarà molta indignació com a ciutadana i com a participant d'un partit polític veure com una regidora d'un ajuntament que pagaba bitllets d'avió amb els doblers de tots els ciutadans i ciutadanes, no només té la barra de dir que era un "error", sinó que a més a més, no té la vergonya de dimitir. 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS