Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

SALVADOR ALLENDE TÉ A LA FI UN CARRER A PALMA

emylse | 02 Febrer, 2009 21:30

Més de cinc anys i un canvi de govern han fet falta perquè l'Ajuntament de Palma donés compliment a un acord de Ple aprovat per unanimitat en el que s'acordava posar el nom de Salvador Allende a una plaça o carrer de la ciutat.

Aquesta proposta d'EU-EV va ser duita al ple de setembre de 2003, coincidint amb el 30 aniversari de la mort del polític xilè,  que malgrat aprovar-se per unanimitat, el sectarisme de l'equip de govern liderat per Catalina Cirer no va voler complir.

En un comunicat de premsa EU-EV de Palma ha mostrat la seva satisfacció per la dedicació d'un carrer a Salvador Allende, un fet que consideram de rellevància com a homenatge merescut a un màrtir de la llibertat.

Palma es suma així, al centenar de ciutats que han decidit honorar la memòria de Salvador Allende amb una plaça o carrer, tant a Espanya (Toledo, València, Màlaga, Barcelona, Oviedo, Alcoi, Algeciras, Armilla, Almansa, Córdoba, Cubelles, Castuera, Fuenlabrada, Zaragoza, etc.) com a Europa (Paris, Brusel·les, Lisboa, Berlín, Lyon, Livorno, Charleroy, etc.).

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS