Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

EU valora positivament ser l'única força que creix a Palma respecte a les europees del 2004

emylse | 09 Juny, 2009 09:15

Des d'Esquerra Unida Palma volem valorar els resultats de les eleccions europees del passat diumenge. Hem de remarcar el gran fracàs que ha suposat la tan baixa participació tant a nivell autonòmic, estatal i europeu. S'ha complert els mals auguris que EU-V havia plantejat durant la campanya, el enfrontament de PP i PSOE, una campanya grollera, plena de desqualificacions i sense xerrar en cap moment de propostes per Europa, el que ha suposat, lògicament, la desídia per part del electorat.

Pel que fa als resultats electorals, cal destacar que front a les davallades del PP (2,9%), PSOE (1,76%), ERC-Entesa (0,18%), UM (0,02%). EU-V és la única força política de les que es presentaren el 2004 que coneix un increment de vots i percentatge que la situen pràcticament en el 3% i - si prescindim del nou fenomen representat per UPyD - és la llista més votada entre les candidatures minoritàries.

Aquest resultat esta lluny de colmar les expectatives d'EU però constitueixen un estimul per reafirmar el nostre compromís amb Palma i, a partir d'ara, ens convida a donar una nova empenta a la nostra tasca política en una quadruple direcció:
- el procés de refundació que s'ha d'encetar properament i que finalitzarà d'aquí un any.
- el reforçament de les organitzacions socials progressistes.
- la proximitat a la ciutadania i la defensa dels seus interessos concrets.
- el reforçament de les polítiques de canvi que estam impulsant des del govern municipal.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS