Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

.... i torna la unanimitat al si del Bloc

emylse | 19 Octubre, 2009 07:28

“Si una persona és acusada de corrupció per un jutge, ha de dimitir, encara que no hi hagi mesures cautelars”. Amb aquestes paraules es referia Biel Barceló al llistó que té el Bloc per Mallorca sobre la corrupció, a una entrevista publicada ahir diumenge a El Mundo

“Nosaltres mantindrem el límit on el tenim i exigirem als altres que ho cumpleixin”. I és que ja ho diuen que rectificar és de savis...

Està clar que de vegades, prendre determinades decisions en situacions complicades no és fàcil. Però en una comunitat autònoma com la nostra, on la corrupció desgraciadament forma part del dia a dia de la política, calen partits polítics valents, que no es despistin sobre a on està o no la seva ratlla, el seu límit en la exigència de dimissions per corrupció, i a on no es perdi mai de vista la coherència.

Si al post anterior recordava la posició del Bloc, i em lamentava de que EU s’hagués quedat sola defensant-la, ara em sent satisfeta de veure que tothom torna a la ratlla d’on no s’hauríen d’haver mogut mai. Ni mesures cautelars, ni favoritismes de companys de pacte. En la lluita contra la corrupció no hi ha ni amics, ni pactes.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS