Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

EU INCOMPATIBLE AMB LA CORRUPCIÓ

emylse | 26 Octubre, 2009 14:01

 
El Consell Polític Interinsular, el màxim òrgan de direcció d’EU, va acordar dissabte, entre d’altres qüestions, que “EUIB no pot compartir governs o majories de govern amb persones acusades de casos de corrupció en un grau tan avançat del procediment judicial com el que es troba el Sr. Nadal. Per tant, EUIB es reserva l’exercici de totes les mesures i accions polítiques al seu abast tant dins com fora de les institucions per tal que de efectiva aquesta proposta”.

Declarant aquesta incompatibilitat, EU s’ha marcat tota una estratègia perquè la resolució d’aquest conflicte derivi amb la sortida del govern autonòmic i de la majoria de govern a Cort les persones implicades en corrupció i no els responsables institucionals d’EUIB i del Bloc.

Està clar que EU no farà passes enrere en la seva lluita contra la corrupció. Aquest missatge li farem arribar als nostres companys i companyes del Bloc i Eivissa pel Canvi, i també al PSIB-PSOE en una propera reunió, amb la voluntat de cercar respostes conjuntes unitàries, i arribar a un acord satisfactori sobre la situació.

A continuació vos deix la resolució aprovada pel Consell Polític Interinsular.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS