Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

SANT SEBASTIÀ 2010

emylse | 27 Octubre, 2009 18:52

Aquest any, la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma ha obert una convocatòria per a tots els artistes i grups musicals que vulguin actuar a les festes de Sant Sebastià 2010. Demà acaba el termini per a presentar propostes, després de setmanes de que per la regidoria de Participació hagin passat molts de grups i artistes, des dels més professionals fins a grups que aporten la seva maqueta.

La Comissió de Festes Populars de l'Ajuntament de Palma va acordar continuar donant suport als grups i artistes de les Illes, tal i com s'ha estat fent les darreres edicions de les festes i que, al mateix temps s'hauria d'aprofitar l'oportunitat de les festes per dur a Palma artistes de renom estatal, i si és possible internacional.

I amb aquest doble objectiu s'ha plantejat aquesta convocatòria. A diferència d'altres anys, es facilita la presentació directa de propostes per part dels propis grups i artistes, el que fomentarà inevitablement la participació de més grups locals: una gran notícia.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS