Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

Això és vida!

emylse | 03 Novembre, 2009 19:48

A través de l'associació de veïns del meu barri, Canamunt – Ciutat Antiga, ens organitzam per rebre cada quinze dies les senalles ecològiques de la cooperativa Això és vida!

Avui des de l'associació m'han fet arribat al meu correu electrònic un vídeo de l'acció climàtica que el passat 24 d'octubre va tenir lloc a la Plaça d'Espanya de Palma, i on des del grup de consum de l'associació també es va participar anant aquell dia a la Plaça d'Espanya a recollir la senalla quinzenal.

 

Això és vida! (cooperativa de productors ecològics), Creant xarxa (Xarxa de grups de consum ecològic) i ALCAIB (Associació de Llicenciats en Ciències Ambientals de les Illes Balears) es varen adherir a la Jornada Mundial d'Acció Climàtica organitzant un repartiment de 350 caixes de verdura ecològica local.

Els productes ecològics, de temporada i locals suposen entre d'altres coses, una minva molt important d'emissions de CO2, perquè a més de no utilitzar-se productes químics, els aliments tampoc es transporten des de terres llunyanes.

Animau-vos a participar d'un grup de consum ecològic, o mirau de organitzar-ne un a la vostra associació de veïns o amics, així, a més d'evitar contaminació consumint local i ecològic, menjam sa, recolzam als nostres agricultors/es i col·laboram en la conservació de l'entorn.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS