Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

PREMI ALS CORRUPTES

emylse | 05 Novembre, 2009 17:24

Despús-ahir es donava a conèixer la sentència del Jutjat nº1 de Toledo, que imposava una multa de 3.600 euros a cinc regidors d'IU de Seseña, entre els que es troba el batle, i una indemnització conjunta de 15.000 euros més les costes del judici, per calúmnies contra el constructor Francisco Hernando, “El Pocero”. Des d'IU es recorrerà aquesta sentència.

La veritat es que és decepcionant veure com la justícia castiga a aquells que, com els companys de Toledo, lluiten contra els plans especuladors de personatges com “El Pocero”, i defensen l'interès públic i la transparència per damunt dels interessos privats.

Mentre els grans partits (o no tan grans) miren de justificar els casos de corrupció dels seus càrrecs públics, mentre uns esperen a la sentència, altres a les mesures cautelars, altres esperen que les manilles li quedin bé a la foto, altres simplement esperen que no els enxampin quan continuen pispant doblers a la ciutadania... a nosaltres, se'ns condemna a pagar excessives multes per suposades calúmnies a especuladors sense escrúpols, per lluitar en definitiva, contra la corrupció. Senzillament esperpèntic.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS