Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

UM ES POSA NERVIOSA... I RELLISCA

emylse | 25 Novembre, 2009 21:05

El grup municipal d'Unió Mallorquina ha trencat avui al Ple de l'Ajuntament les “regles del joc” del pacte de governabilitat al permetre amb la seva abstenció que prosperàs una esmena del PP als pressuposts de Cort de 2010 que demanava la supressió de dos càrrecs d'un àrea gestionada pel Bloc per Palma.

La regidora d'UM Cristina Cerdó ha estat l'encarregada d'iniciar la relliscada que ha culminat amb l'abstenció del seu grup a la votació. Cerdó ha demanat la paraula no per debatre o opinar sobre el contingut de l'esmena presentada pel PP, sinó per donar la seva opinió sobre el fet de la manifestació de càrrecs públics al salo de plens, per declara-se després lleial al pacte i a l'equip de govern... i que per tant no votarien a favor de l'esmena del PP, només s'abstindrien.

És evident que la situació judicial del senyor Nadal, ja no només ens posa nirviosos als que creiem en la transparència de les institucions i la honestedat en la gestió, sinó també a la pròpia UM, que enlloc de fer dimitir el seu regidor, que pel que sembla va malbaratar 30 milions d'euros de les arques públiques, es dedica a fer el paperot de botar-se les "regles de joc", i trencar un acord de pressuposts de l'equip de govern.

És indignant que persones a les que un jutge ha dit que hi ha indicis de delicte en la seva gestió, en el cas de Nadal se li acusa de malversació, falsedat documental i prevaricació, continuïn a aquestes alçades asseguts al seu escó de regidor i com a Conseller de Turisme. O que la regidora del PP, Marina Sans, després de ser demostrat que va ficar mà al calaix i va pagar-se viatges privats amb doblers públics... continuï asseguda al seu escó de regidora, o que el senyor Rafa Durán, també regidor del PP, implicat al cas Palma Arena, amb una fiança de 15.000 d'euros, continuï també al seu escó com si res passàs...

Tot això és el que hauria de preocupar als partits del Consistori, i especialment als partits que formen part de l'equip de govern i que estan recolzats pel Sr. Nadal. I no pas si càrrecs es manifesten en contra de la corrupció....

Afortunadament, passi el que passi, des d'EU, continuarem manifestant-mos contra la corrupció, denunciant el malbaratament de doblers públics, i exigint la dimissió de les persones implicades en casos de corrupció.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS