Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

AMENAÇA vs FEINA

emylse | 30 Abril, 2010 15:52

La moció de censura és el procediment pel qual el plenari pot exigir la responsabilitat política al poder executiu, per així, poder forçar la substitució, en aquest cas de la batlessa, Aina Calvo. La moció de censura sorgeix de l’oposició, normalment davant un episodi de crisis política que hagi provocat la pèrdua del recolzament majoritari del Ple en l’acció de govern.

En el cas de l’Ajuntament, està clar quin ha estat l’episodi (o episodis) de crisi política que ha provocat la pèrdua del recolzament majoritari: la corrupció. Que és la que ha portat al govern en minoria.

L’amenaça constant de l’oposició amb la moció de censura no és altra cosa que un intent clar de frenar les investigacions sobre els casos de presumpta corrupció de la passada legislatura, així com les irregularitats aparegudes en la gestió d’UM a Cort. El sols pensament de veure a Cirer novament de batlessa (la batlessa que tenia el tinent de batlessa a Rodrigo de Santos malbaratant doblers públics amb la Visa, a Rafael Duran al cas Palma Arena o la regidora Marina Sans pagant viatges privats amb doblers de la Funerària Municipal) sembla una broma de mal gust.

Malgrat el que pugui finalment succeir, cada dia surt informació contradictòria als mitjans de comunicació, l’oposició enlloc de fer oposició que és la seva feina, amb Rodríguez al capdavant, sembla que ara organitzen una “comedia del figurón” (aquelles que es feren molt populars al segle XVII caracteritzades per tenir com a suport fonamental el “figurón”, un personatge grotesc i de ridícul orgull...). No fa falta vos digui qui és el “figurón” de l’obra... ara moció sí, ara no... ara és UM que no ho veu clar, ara és el PP que no té consens intern...

I mentrestant el govern progressista fa feina.

Un exemple. Avui mateix s’han reallotjat tres famílies més que fins avui habitaven a Son Banya, i les tres barraques que ocupaven fins ara aquestes famílies estan ja en procés de demolició.

El sentit de l’enderrocament de totes les barraques pertanyents a famílies que s’acullen al programa de reallotjament i reinserció social és que aquestes edificacions no sigui ocupades per cap altra persona, garantint que el procés de desmantellament del poblat no pateixi cap passa enrere.

Les nou persones reallotjades començaran així la seva vida normalitzada a la ciutat, i el seu procés de reinserció serà seguit pels professionals dels serveis socials de l’Ajuntament de Palma per garantir que aquest es produeixi amb èxit.

Doncs el que s'ha dit, uns amenacen i altres fan feina.

Tres milions d'euros... Joves d'Esquerra Unida

emylse | 02 Abril, 2010 09:54

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS