Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

S’ACABA LA COMÈDIA I CERDÓ DIMITEIX

emylse | 03 Maig, 2010 14:34

Sembla ser que després de tanta comèdia comença a canviar alguna cosa entre l’oposició de Cort.

Aquest cap de setmana es finalitzava el culebrón de la moció de censura més anunciada i menys feta de la història, i avui dimiteix Cerdó com a regidora, deixa UM i la política.

Ambdues notícies són positives per a la ciutadania. La primera, com deia el nostre regidor, perquè els ciutadans tenen la garantia de que al menys durant un any no se’ls continuarà robant. I la segona, perquè dimiteix Cerdó, i en aquest sentit avançam positivament de cara a la democratització del Consistori.

La dimissió de la portaveu d’UM és encertada donada que ella va ser la segona de la llista d’UM a Cort, candidatura que sembla ser, va obtenir vots de manera fraudulenta a través de l’operació de llocs d’ocupació ficticis per fer campanya electoral.

De igual manera, la dimissió és encertada, donat els indicis de mala gestió, clientelisme i la falta de rigorositat en els concursos i contractacions, que es desprèn de l’Auditoria encarregada pels actuals responsables de l’IMFOF de la gestió feta per UM d’aquest Institut.

A més a més, amb aquesta dimissió sembla que també finalitza una situació anòmala a la gestió d’EMAYA, i obre portes per a una millor resolució de la situació.

Malgrat tot, és decepcionant veure que segons sembla, la dimissió no es fruit de la responsabilitat política i la regeneració democràtica necessària i imprescindible en les files d’UM.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS