Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

EU I EL PROCÉS CONSTITUENT (I)

emylse | 17 Maig, 2010 20:44

Mentre tots i totes anam paint el que passa al si d'Esquerra Unida, vos deix per a l'anàlisi i la reflexió, aquest enllaç al vídeo d'una roda de premsa de gener d'aquest mateix any feta pels membres del Grup Facilitador del Procés Constituent.

Vos recoman especialment la visió d'aquest vídeo a partir del minut 9'20 aproximadament, on es demana sobre la relació que tindrà el nou subjecte polític amb IU Federal. I posteriorment quan es fa referència a que un dels reptes del Procés és rompre amb la tradició de l'esquerra de rupturisme i la capacitat que tenim de dividir-nos fins a l'infinit.

vídeo roda de premsa

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS