Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

CARTA OBERTA

emylse | 22 Agost, 2010 10:12

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

En referència a les darreres notícies aparegudes als mitjans d'informació sobre la meva marxa de l'equip de l'Ajuntament vull posar en el vostre coneixement i de primera mà quines han estat les circumstàncies que han propiciat aquesta decisió.

En primer lloc vull fer un reconeixement als equips de Participació Ciutadana i de l'IMFOF, on he tingut l'oportunitat de fer feina d'ençà que varem començar a governar a Cort el 2007, perquè la cordialitat i el companyerisme han estat la tònica general. Una menció apart mereix el nostre company i regidor Eberhard Grosske qui ha dipositat en mi la seva confiança i que m'ha permès viure en primera persona l'experiència, sempre gratificant, de gestionar una part de l'Ajuntament per tal de servir a la ciutadania.

En segon lloc no vull perdre l'oportunitat d'aclarir-vos els motius subjacents d'aquesta decisió que és exclusivament per motius personals i que ja vaig exposar a la darrera reunió de la Comissió Política de Palma on es va acordar el canvi a l'Ajuntament, i la meva substitució pel company Alejandro Aparicio. D'ençà que vaig acabar els meus estudis de Magisteri m'he dedicat professionalment a la política, primerament com a secretària d'organització d'EU Mallorca i després a les àrees esmentades de l'Ajuntament de Palma. Dit d'una altra manera, encara no he pogut exercir pel què vocacionalment em vaig preparar. Una de les meves conviccions més profundes és que la política ha de ser un compromís i un sacrifici professional lligat a la confiança que una organització diposita a una persona durant certs períodes de temps, i no una professió per tota la vida a la que aferrar-se.

En tercer lloc vull reafirmar el meu compromís amb Esquerra Alternativa i Verda – Esquerra Unida ja que és la formació política amb la que més m'identific, negant així qualsevol especulació sobre la meva emigració a un altre partit o espai polític. Vull recordar que aquest compromís queda reflectit amb la meva reelecció, fa unes poques setmanes, com a coordinadora d'EAiV-EU a Palma, en aquest cas conjuntament amb en Joan Miró sota la figura de la co-coordinació. Una reelecció que, com vos deia abans, està subjecta al meu compromís amb EAiV-EU i també al compromís personal per fer possible tot allò que sigui necessari per apropar-nos a aquest altre món possible que somniem i que ara més que mai és tan necessari.

Cordialment, la vostra companya

Emylse Mas

Co-coordinadora d'Esquerra Alternativa i Verda -EU de Palma

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS