Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

EL MUNDO OBLIGAT A PUBLICAR LES RECTIFICACIONS DE GROSSKE

emylse | 11 Juny, 2008 18:44

Les set sentències guanyades per Eberhard Grosske al diari El Mundo, les hem pogut llegir avui al mateix diari en forma de rectificacions. Òbviament, El Mundo no ha complit les sentències com toca, ja que diuen que: estan condemnats a “publicar con la misma relevancia que la información que se rectifica, sin comentarios ni apostillas y en el plazo previsto en el artículo 3 de la LO 2/1984”. Si l'haguéssin complit, assistiríem a recrificacions en portada durant dos mesos. I a més, fa ja bastant temps, perquè el termini previst de publicació també l'han incomplit.

 
Malgrat tot, agrada veure la pàgina i mitja on està recrificada cada una de les mentides que es varen publicar, i aquí baix vos les deix per si no les heu vist.

39090-grosske_rectificacio_elmundo.pdf

Comentaris

 1. "Rectificaciones de Grosske"

  Hahaha... què bo. A la pàgina 22 i a cinc columnes, apretat, sense cap foto ni imatge, perquè la gent se'l miri en diagonal en veure tanta lletra menuda i apretada.

  I encara el títol és equívoc, perquè dóna a entendre que és Grosske qui rectifica i no el diari. Són la pera.

  Set a zero. I encara seguiran: pagar indemnitzacions i les costes dels judicis no són res, comparat amb els beneficis que treuen de vendre diaris amb mentides i calumnies. Els surt més a compte, per desgràcia.

  Manel | 11/06/2008, 19:23
 2. Això no val...

  En primer lloc s'ha de complir la llei. I si les rectificacions han de tenir la mateixa rellevància que les infàmies, idò mig any a primera plana i en lletres grosses...
  De totes maneres el que pretenia el Mundo ho ha aconseguit plenament. El seu objectiu era debilitar la candidatur del Bloc a Palma, i certament que ho va aconseguir.
  Per tant, ni aquesta rectificació ni el fet de pagar les costes es pot considerar com a justa, ni que s'hagi compensat el gran dany causat.
  Pens que jurídicament s'ha de reclamar una compensació més elevada, ja que mai podrà ser JUSTA.
  Aquest panflet anomenat "El Mundo" no pot amagar-se darrera la suposada llibertat de premsa i l'estatus propi d'un medi de comunicació per difamar i destruir l'enenmic polític. I per tant, pervertir el sistema democràtic, per que després li surti tant "barato".
  En nom de la llibertat de premsa NO TOT S'HI VAL.
  Una besada.

  Joan | 11/06/2008, 22:10
 3. Re: EL MUNDO OBLIGAT A PUBLICAR LES RECTIFICACIONS DE GROSSKE

  El Mundo ha perdut tota credibilitat i només s'el creuen els que están convençuts de les seves dèries. Igual que la COPE.
  La seva influencia periodística es mor per la seva finalitat i al seu torn no es una referència racional ni raonable. Encara que, sorprenentment alguns polítics que s'anomenen d'esquerres el prenen de referent, per argumentar la seva posició. Quina cosa més extranya la ment humana.

  Cap blanc | 12/06/2008, 06:14
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS