Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

Conversaciones sobre política, mercado y convivencia

emylse | 22 Agost, 2008 18:40

En els moments en que esteim, moments de crisi, quan es proposen les 65 hores setmanals, s'aproven lleis de guerra contra la immigració, treient l'exercit al carrer per a combatre suposadament la inseguretat ciutadana, la immigració il·legal i prevenir hipotètics atacs terroristes... Val la pena llegir aquest llibre, que et permet compartir la conversa de Carlos Taibo y José Luis Sampedro, tot un luxe.

Aquest llibre és fruit d'una llarga conversa mantinguda entre José Luis Sampedro i Carlos Taibo, un temps que ambdós van dedicar a dialogar des de l'acord, fins i tot la complicitat, però també des de la diferència generacional, argumentant els seus respectius punts de vista sobre aquells problemes que consideren crucials i característics del món contemporani. Amb esperit crític i ànim reflexiu, aborden directament els assumptes que el discurs dominant pretén arraconar moguts per la mútua obstinació de no falsejar la realitat i d'exposar les seves idees de forma clara i concisa, de manera que tot el qual llegeixi aquest llibre s'asseu partícip i pugui assentir, contradir i extreure les seves pròpies conclusions sobre les opinions que van desgranant. Temes com el fenomen del terrorisme, la pobresa que pateixen gran part dels habitants del planeta, les agressions mediambientals a les quals aquest es veu sotmès, l'omnipresent mercat o les emergents formes d'organització social, ens concerneixen i afecten a tots i condicionen, directa o indirectament, el nostre dia a dia, les noves formes de convivència i el futur que tractem de construir.

CONVERSACIONES SOBRE POLÍTICA, MERCADO Y CONVIVENCIA”.José Luís Sampedro y Carlos Taibo.Editorial: La Catarata. Any 2006. 150 pàgines.
 

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS