Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

SOBRE EL SAPS

emylse | 04 Febrer, 2009 17:34

Avui matí, un senyor, veí del Molinar, s'ha tracat a la taula on prenia un cafè per dir-me que li fes arribar al s. Grosske que no tothom al barri està en contra de que s'instal·li el SAPS (Servei d'Acollida i Promoció Sociolaboral).

Aquest fet, a la fi anecdòtic, m'ha fet pensar en la idea d'escriure un post sobre la reacció d'alguns veïns del Molinar a l'inici de les obres del SAPS. 

Podria dir el que ja s'ha dit reiteradament des de l'Ajuntament, apel·lar a la tranquil·litat dels veïns, que el SAPS és un servei actualment en funcionament a altres barris de Palma i a tantes altres ciutats espanyoles i no passa absolutament res, és un servei de qualitat, que en temps de crisi econòmica es fa més que mai imprescindible... Però he llegit al DM una nota del periodista Josep Capó sobre el tema, m'ha semblat força sensata i coherent, així que em premet la llicència de reproduir-la a continuació.

 

MOVIMIENTO VECINAL, PARTICIPACIÓN Y DECISIÓN MUNICIPAL

Vaya por delante que los vecinos de es Molinar -como los de cualquier barriada de Palma- pueden manifestar su desacuerdo -o acuerdo- con las decisiones municipales cuando y como les venga en gana, siempre dentro de la legalidad, claro está. Téngase también por sabido que en el caso que nos ocupa varias asociaciones y federaciones vecinales y una de las plataformas del barrio han negociado con el equipo de gobierno llegando a compromisos concretos sobre el funcionamiento provisional y temporal del centre en esta ubicación. Dicho lo anterior, es al Ayuntamiento a quien compete decidir dónde, cómo y cuándo ha de actuar. Y si no lo hace del agrado de la mayoría de ciudadanos tendrá, o debería tener, su castigo claro y contundente en las urnas. Así es la democracia.

Comentaris

 1. completament dacord

  Completament d’acord companya

  És més, l'encertat article que cites serveix també per al conflicte (?) sobre l'eix cívic del carrer blanquerna, d’on a més sóc veina.
  De fet, estava inclòs al programa electoral del 2007 del BLOC on hi partcipa en coalició amb altres el meu partit, Esquerra Unida. Resulta que aquest programa electoral va ser votat a les urnes amb el suport que els ciutadans van expressar democràticament. Resulta també que en configurar-se el pacte de govern va formar part, perdoneu la redundància, del pacte de govern.
  Per tant, que d'aixó va la política 'de veres' si som aquí fent política per representar als ciutadans aixó hem de fer aplicar el que ha fet que ens votin
  Animo a que la ciutadania castigui amb el vot a les properes eleccions si ho troba oportú, igual que va decidir fer fora al partit popular de la gestió dels assumptes públics (per motius molt coneguts que rimen amb cola-cao, entre d'altres inabarcables a un post)

  sara | 06/02/2009, 21:10
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS