Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

JA ESTÀ LA DENÚNCIA A FISCALIA

emylse | 11 Febrer, 2009 19:01

El Bloc per Palma ha presentat avui la denúncia a Fiscalia pels viatges privats pagats amb doblers públics de la funerària municipal.

Pensam que els viatges privats realitzats per Marina Sans i Óscar Collado constitueixen, com a mínim, un exemple clar i indiscutible de gestió irresponsable i de manca de rigor en l'administració dels recursos públics. Així ho han reconegut els propis interessats quan, arrel de la publicació del cas en qüestió, han tornat els doblers pels quals s'havien apropiat indegudament.

Més enllà d'això, els serveis jurídics del Bloc han trobat indicis de delicte en aquests fets i és per això que el Bloc ha considerat el seu deure presentar la denúncia davant Fiscalía perquè s'investiguin els fets.

La denúncia es presenta per malversació de cabdals públics de les tipificades en els articles 432 a 435 del Codi Penal.

Així mateix es considera que amb les quanties retornades no es satisfà el perjudici econòmic ocasionat a l'Ajuntament de Palma perquè no hi figuren els corresponents interessos.

Per últim, és intenció del Bloc exigir una investigació a fons de la gestió de l'Empresa Funerària Municipal als actuals responsables i, així mateix, sol·licitar la documentació necessària per tal d'examinar de primera mà totes aquelles qüestions que s'estimin pertinents.

A continuació teniu el contingut íntegre de la denúncia presentada davant Fiscalía Anticorrupció.

47408-DENUNCIA.pdf

 

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS