Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

FLAQUER HA DE DIMITIR

emylse | 04 Setembre, 2009 13:01

Ens trobam un altre pic davant una situació que requereix l’assumpció urgent de responsabilitats polítiques.

En l’evolució del cas Can Domenge, la petició per part de la jutgessa que instrueix el cas d’una fiança solidària de 38,5 milions d’euros al conseller Miquel Àngel Flaquer i portaveu d’UM al Consell de Mallorca, fan urgent l’assumpció de responsabilitats polítiques per part del sr. Flaquer. És a dir, la seva dimissió.

Igualment que fa uns dies recordava la petició de dimissió de Durán i que no era ni molt menys suficient la seva dimissió com a portaveu del seu grup, avui es fa evident la petició de dimissió del sr. Flaquer.

Cada dia que passa es posa de manifest el despropòsit i l’estafa que va suposar la legislatura passada pels ciutadans i ciutadanes de les Illes. La corrupció política té dos efectes negatius evidents: per una banda el prejudici obvi als interessos generals, però per altra banda també suposa el desprestigi de la política i l’allunyament progressiu de la gent envers el sistema polític i les seves institucions.

Aquest desprestigi i allunyament ajuden a la vegada als corruptes a camuflar-se amb el discurs de “tots els polítics són iguals”, és a dir amb una “classe política” globalment injuriada. Situació que a més comporta resignació i més allunyament per part de la ciutadania de la política... Una roda que fa que la corrupció faciliti la generació de més corrupció.

En definitiva, cal ser fermes i seriosos en el debat que genera la corrupció, en l’assumpció de responsabilitats polítiques i en la petició de dimissions. Vos deix aquí una resolució d’Esquerra Unida de les Illes Balears davant la corrupció política a les Illes Balears, on es tracta, entre d’altres coses els supòsits per a l’assumpció de responsabilitats polítiques i les reformes normatives que cal impulsar.

14_11_08 RESOLUCIO_EUIB DAVANT LA CORRUPCIO A LES ILLES BALEARS.doc

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS