Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

SANT SEBASTIÀ 2010

emylse | 27 Octubre, 2009 18:52

Aquest any, la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma ha obert una convocatòria per a tots els artistes i grups musicals que vulguin actuar a les festes de Sant Sebastià 2010. Demà acaba el termini per a presentar propostes, després de setmanes de que per la regidoria de Participació hagin passat molts de grups i artistes, des dels més professionals fins a grups que aporten la seva maqueta.

La Comissió de Festes Populars de l'Ajuntament de Palma va acordar continuar donant suport als grups i artistes de les Illes, tal i com s'ha estat fent les darreres edicions de les festes i que, al mateix temps s'hauria d'aprofitar l'oportunitat de les festes per dur a Palma artistes de renom estatal, i si és possible internacional.

I amb aquest doble objectiu s'ha plantejat aquesta convocatòria. A diferència d'altres anys, es facilita la presentació directa de propostes per part dels propis grups i artistes, el que fomentarà inevitablement la participació de més grups locals: una gran notícia.

Comentaris

 1. SANT SEBASTIÀ 2010

  Altre any més crec no ho han fet del tot bé, i ja van 3. No han tingut en compte l'opinió de promotors, periodistes especialitzats o artistes, que haguessin pogut incloure en la Comissió.
  Un president d'Associació de Veïns, segons la seva edat, et demanarà Ball de Bot o Luz Casal, que també cal oferir, però hi ha més gent que, encara que siguem majors ens agradan els grups o intèrprets locals.
  Hi ha bastants grups i intèrprets bastant bons a Palma y a la Illa, als quals els hagués agradat participar, encara que no es pot acontentar a tots.
  En Palma tot just hi ha llocs per a tocar. Per que no donar-los una oportunitat en la Revetl.la? Crec que s'afavoreix als que canten en català, obviant als que canten en castellà, que també es parla a les Illes, per no dir en anglès.
  “No ha d'haver barrera, pany ni forrellat que s'hagi d'imposar a la interpretació musical, parlis la llengua que parlis.”
  Han tingut en compte si hi ha hagut algun grup de Palma o de la Illa que ha tret disc nou? Jo sé almenys de 2 grups que van treure disc, i encara que es van oferir, ni se'ls ha contestat. I això que estan en la Borsa de Grups de l'Ajuntament. Però tampoc se'ls té en compte. No sé perquè serveix aquesta Borsa si només fan cas d'uns pocs, que a més sempre toquen.
  Tot això em diu que abans ho feien amb més criteri. Caldrà començar a pensar una mica...
  Aquesta és la meva opinió i sé també que puc estar equivocat. Salutacions.

  Gaspar | 18/11/2009, 11:40
 2. Festes Sant Sebastià 2010

  Hola soc un mallorquí de Palma, encara que ara estic estodiant fora.
  M'agradaria saber quan sortirà el programa de ses festes de Sant Sebastia de 2010.
  Encara que estic estodiant fora no me vull perdre per res ses festes municipals de Palma, però hauria de saber el programa amb antelaciò.
  Esper a vostra resposta, moltes gràcies.

  Pedro Fiol Marí | 26/11/2009, 18:58
 3. Festes Sant Sebastià 2010

  Jo només vos puc informar del concert d'Anni B Sweet al teatre Xesc Forteza

  Joan Verd | 02/01/2010, 20:07
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS