Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

PREMI ALS CORRUPTES

emylse | 05 Novembre, 2009 17:24

Despús-ahir es donava a conèixer la sentència del Jutjat nº1 de Toledo, que imposava una multa de 3.600 euros a cinc regidors d'IU de Seseña, entre els que es troba el batle, i una indemnització conjunta de 15.000 euros més les costes del judici, per calúmnies contra el constructor Francisco Hernando, “El Pocero”. Des d'IU es recorrerà aquesta sentència.

La veritat es que és decepcionant veure com la justícia castiga a aquells que, com els companys de Toledo, lluiten contra els plans especuladors de personatges com “El Pocero”, i defensen l'interès públic i la transparència per damunt dels interessos privats.

Mentre els grans partits (o no tan grans) miren de justificar els casos de corrupció dels seus càrrecs públics, mentre uns esperen a la sentència, altres a les mesures cautelars, altres esperen que les manilles li quedin bé a la foto, altres simplement esperen que no els enxampin quan continuen pispant doblers a la ciutadania... a nosaltres, se'ns condemna a pagar excessives multes per suposades calúmnies a especuladors sense escrúpols, per lluitar en definitiva, contra la corrupció. Senzillament esperpèntic.

 

Comentaris

 1. Contrast

  Crec que va esser el mateix dia 23 (fa gairebé tres setmanes) que vaig enviar al blog de n'Eberhard Grosske un comentari del qual vaig cometre l'errada de no guardar-ne còpia.

  Tota vegada que malgrat el temps transcorregut segueix sense aparèixer el dit comentari, coment de bell nou, ara a tots els blogs l'enllaç als quals apareix al de n'Eberhard el lamentable contrast de l'actitud que reflectia el titular de "Diari de Balears" de dia 3 de gener:

  "Grosske condiciona el Pacte a la readmissió dels alts càrrecs d’EU"

  amb la de Esquerra Republicana que expressa el seu malestar per la continuïtat en la presència de imputats per corrupció a l'Ajuntament i a la coalició que el Governa de la manera més digna (tal volta la única manera realmente digna): abandonant els càrrecs públics "digitats" per la coialició de la qual forma part el partit del regidor imputat.

  Es tracta d'un contrast realment empegueïdor.

  Igualment empegueïdora és la pràctica de la censura amb els missatges crítics.

  No ho veis?.

  Fosc | 21/01/2010, 14:38
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS