Administrar

"No hi ha barrera, pany, ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment" (Virginia Woolf)

CARTA OBERTA

emylse | 22 Agost, 2010 10:12

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

En referència a les darreres notícies aparegudes als mitjans d'informació sobre la meva marxa de l'equip de l'Ajuntament vull posar en el vostre coneixement i de primera mà quines han estat les circumstàncies que han propiciat aquesta decisió.

En primer lloc vull fer un reconeixement als equips de Participació Ciutadana i de l'IMFOF, on he tingut l'oportunitat de fer feina d'ençà que varem començar a governar a Cort el 2007, perquè la cordialitat i el companyerisme han estat la tònica general. Una menció apart mereix el nostre company i regidor Eberhard Grosske qui ha dipositat en mi la seva confiança i que m'ha permès viure en primera persona l'experiència, sempre gratificant, de gestionar una part de l'Ajuntament per tal de servir a la ciutadania.

En segon lloc no vull perdre l'oportunitat d'aclarir-vos els motius subjacents d'aquesta decisió que és exclusivament per motius personals i que ja vaig exposar a la darrera reunió de la Comissió Política de Palma on es va acordar el canvi a l'Ajuntament, i la meva substitució pel company Alejandro Aparicio. D'ençà que vaig acabar els meus estudis de Magisteri m'he dedicat professionalment a la política, primerament com a secretària d'organització d'EU Mallorca i després a les àrees esmentades de l'Ajuntament de Palma. Dit d'una altra manera, encara no he pogut exercir pel què vocacionalment em vaig preparar. Una de les meves conviccions més profundes és que la política ha de ser un compromís i un sacrifici professional lligat a la confiança que una organització diposita a una persona durant certs períodes de temps, i no una professió per tota la vida a la que aferrar-se.

En tercer lloc vull reafirmar el meu compromís amb Esquerra Alternativa i Verda – Esquerra Unida ja que és la formació política amb la que més m'identific, negant així qualsevol especulació sobre la meva emigració a un altre partit o espai polític. Vull recordar que aquest compromís queda reflectit amb la meva reelecció, fa unes poques setmanes, com a coordinadora d'EAiV-EU a Palma, en aquest cas conjuntament amb en Joan Miró sota la figura de la co-coordinació. Una reelecció que, com vos deia abans, està subjecta al meu compromís amb EAiV-EU i també al compromís personal per fer possible tot allò que sigui necessari per apropar-nos a aquest altre món possible que somniem i que ara més que mai és tan necessari.

Cordialment, la vostra companya

Emylse Mas

Co-coordinadora d'Esquerra Alternativa i Verda -EU de Palma

 

Comentaris

 1. Honradez

  La enorme pérdida en la política espero que se compense en el mundo de la enseñanza. A ver si así, educando a gente en la honradez, conseguimos una sociedad (y polícita) más sana para todos.

  Un abrazo enorme, Emy, y mucha suerte con tu nueva andadura.

  Arturo | 22/08/2010, 11:47
 2. Espectáculo literario

  Qué carta tan emotiva! Me encanta como escribes

  Escritor acomplejado | 23/08/2010, 22:54
 3. Integritat i coherenci

  Una perdua per la politica(transitoria espero), un guany pels nins i nines. No ens merexiem uns dirigents tant personalistes i tant poc generosos, com hem tingut a n´aquest conflicte que hem viscut; potser sigui la condició humana, allò de que parlava el Ché de " L´home nou" encara ès per construir.

  Miquel | 01/09/2010, 12:41
 4. Integitat i coherencia

  Continuació.
  Sempre he considerat la teva valua d´integritat i honestedat,espero que puguis desenvolupar la teva activitat profesional amb alegria i felicitat;som molts els qui hem prioritzat aquesta vessant,sense oblidar la necessitat d´una terra de
  persones lliures,iguals,cultes

  Miquel | 01/09/2010, 12:47
 5. Integritat i coherencia

  Continuació.
  i solidaries.Ara que tindrás més temps,te recomano 2 pelis,una aniga "Cinema Paradiso", i una altre d´ara "Mis tardes con Margueritte". No deixis d´escriure al teu blog, som molts que ho lletgim.Salut i endavant.

  Miquel | 01/09/2010, 12:53
 6. Enhorabona

  M'acab d'enterar avui de la notícia. Enhorabona per la feina feta a Cort, i per la teva decisió. Ets una tia honesta, honrada i amb cap. M'ha agradat molt fer feina amb tu. I tant de bo en un futur poguem tornar a col·laborar, quan tots dos tenguem més maduresa política.
  Una besada, companya.
  P.D. La vida de papà és el doble de gratificant, que la del Grup Municipal.

  Xavier Serra | 23/11/2010, 23:41
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS